Tuesday, February 22, 2011

Single terbaru Heliza!!

Wahhhh...Heliza da kuarkan 2 single baru ngn video clip skali iaitu Kau Selamanya dan Cuma Aku...yeayyyyhhh!!!hiburan and tatapan aku time after ofis hour....dr td aku asek tgk video baru Heliza ni....comey gile kot....pastu shawl n baju utk video Kau Selamanya pon cantik!!

Lagu Cuma Aku ni cam comey2 n fun2 sket....antare dua lagu ni aku lg ske cuma aku...lagu die ringan lah untuk didengar time wat keje...happy jerk dengar...^^Pastu lagu Kau Selamanya ni rakam kt taman...cantik!!taman mane ni weh?nak pegi!!!

So untuk tatapan korang jom tgk video tersebut...cek it out~








Heliza : Kau Selamanya





Heliza : Cuma Aku

2 comments:

Miss Tatie said...

mehla sertai contest ini.... yang dah berkahwin/ belum berkahwin dialu-alukan..hadiah lumayan!

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

HazHand said...

wah!!heliza!! grr... i mish her.. tetttt
erm,lagu best la jugk..ume,video kurg kan..tp,deim!! muke comel..! haha

kim slm kat ecah!!








ShoutMix chat widget