Friday, February 4, 2011

Fesyen Heliza Helmi !!

Dimalam yang bosan2 ni aku dok usha2 facebook..pastu mate aku tertumpu kt Heliza ni....sebenarnye dari die kt dalam Akademi Fantasia yg ke 5 kot aku da minat ngn die...so entry kali ni aku nak review pasal Heliza sbb die jugak idola aku dalam dunia fesyen ni...hee^^....even kite ni Islam but still kte leh bergaye ngn fesyen2 terkini n menutup aurat...kan?

simple tp ade klas!!

cam Hana Tajima lak...huhu^^

beso gile mate...

ni lah baju yang aku ske tu...cun kan?

saya pon ske pakai skirt!!yeayyyy~

baju kotak2..nice~

ni cantik!!color soft je sesuai la ngn die....


Banyak bende yang wat aku tertarik kat die...1 sbb pelajaran lah..even die artis but still die ade pelajaran...sampai degree...susah nk jumpe artis yg ade pegang sijil tau!pastu die ade production sendiri...woowwww!!umo tahun ni baru masuk 25 thn kot dah leh own a big company...cayalahhh!!

Pastu aku ske tgk gambar2 die kt google,fb n blog2 yang ade cte pasal die...sgt comel lah die ni...suka!!aritu mase tgk fb die ade 1 gmbr die pakai baju kawen...skang baju kawen yang paling aku ske adelah baju yg die pakai...ahahaha...cun!!

spek besar!!comey~

ni gmbr latest Heliza...bersame ngn blogger...bestnye~rugi x join...


Owh!!status die smlm camni "YESTERDAY is a history, TOMOROW is a Mystery, TODAY is a gift, thats y the call PRESENT.."  same ngn cik Hazimin mia blog title lah..huhu^^

Sebenarnye aku nak ckp 1 bende kat cni....kalo nk bergaye jangan takut try jerk..kalo sesuai kte leh trus pakai if x next time jgn pakai...kalo x sampai bile2 la tgk same jerk x berubah...x best!!hidup kene ade perubahan beb...baru sedap mate memandang...kan?hoho~

6 comments:

Dila is Azie said...

heliza mmg stylo!

Aen said...

dila: yup!ade style lah...!

amier azrul alias said...

die klu x fesyen pon mmg comel.
hee

Aen said...

betul!sentiase comelll!!!

mglory said...

suka tgk heliza jg heheheh

fAriErAhAsAnZ said...

sgt kiut n style . . hehehee ..
done polow u .. :)








ShoutMix chat widget