Saturday, February 5, 2011

Along dan Angah^^

Buntu nih pk idea di malam ari sabtu ni...pas je pekena laksa td aku cam tringin lak baj wat entry baru...tgh x bz leh la wat...bile dah keje nnti susah la den nak ngadap blog...adus!!

So, kalo ikot entry cakap "Along n Angah" yakni adik beradik....Aku n adik aku yg bername Ecah...die pon ade blog n die lah yang ajar aku wat blog tau...huhu^^seronok tgk die asek ngadap depan laptop toshibanye sambil bercerita...so awal tahun 2011 aku pon cam tertarik hati nak wat blog...so terciptalah BlogkeBelog nih...

BlogkeBelog ni pon aku men tibai je letak...ahaha^^ekceli mase tgh cari2 idea nak wat name utk blog aku usha la blog org...so aku cam terpikirlah sejenak mase masuk blog tiap2 blogger...aku cam dari 1 blog ke blog yang lain aku masukkk...so dari citu lah idea masuk dalam kepala otak yang tengah serubut ni...keluar lah blogkebelog...n nape aku wat ujung tu belog sbb ade certain blogger tulis blog jg belog...so itulah asal usul BlogkeBelog ni...~

inilah die aku ngn Ecah...kat Kellie's Castle..^^


Then angah aka Ecah la yang byk tolong aku wat blog ni kasi cantik...design sume aku la wat..kalo x wat malu jek keje kt Les Copaque kan...ahaha^^tema blog aku comey2 jerk...xmo lah ganas2...x nampak ciri keperempuanan...hehehe^^

letak gambar sendiri lak...gmbr kt bilik gune laptop toshiba Ecah...laptop yg byk berjasa kt aku..^^


Aritu Ecah ade wat entry pasal blog aku...so aku kt cni nak ucapan ribuan terima kasih lah sbb introduce aku mia blog...sangat2 la sonok!! walaupon usia blog ni baru setahun jagung tengah merangkak pon lagi nih...so here I am..sudah punya 1 blog yang rajin gua update...ahaha^^

7 comments:

Mr. TN_SkY said...

hahaha..congrats!..slmt dtg ke dunia blog :-D

dan keep on blogging ya? hehe

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

Aen said...

masey~

Wisata Murah said...

Aeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn..hehe

blog yang bagus kawan

ecah said...

tu dia...

Aen said...

wasita:thx kawan...^^
ecah:tu la dia..mana lagi..hoho

ikeen said...

haha...adik kakak shame comel

Aen said...

ikeen:hehe^^thx~








ShoutMix chat widget