Wednesday, February 16, 2011

Makan2 ngn Keynote!!

Masih di ofis n aku tgh rase cm xde mood nak smbung wat kerja...so godek2 pc kt opis ni...terpandang la folder bername jusco n keynote...n baru lah tringat yg aku penah kuar mkn ngn keynote walaupon x semeja...ahahha^^...



Bende ni terjadi mase aku n Ecah ngn melepak makan jonny's kt jusco...skali Shuk Keynote or name lain die Khairul S call adik aku ajk melepak ngn dak2 keynote kt KL...arah tuju nye ade lah Chatucak....klakar gile name...so dlm kol 8 gerak la g amik shuk ngn kawan2 ni...sudah!aku x ingt name die...ahaha^^





Chatucak ni dekat je ngn UniKL...n aku nak bgtau makanan bangkok kt kedai ni mahal...n kedai die xde lah 5 star pon...tp mahal...pelanggan pon x ramai...makanan pon pelik!!ahaha...cian kwn adik aku order skali dpt taugeh rupenye...ahaha^^




Kat sane dengarlah dak2 keynote ni menjamingkan diri mereka...suara sedap gak...aku terpesona ngn kak fyn jamal...perghh suare lantang...!!n very2 suke tersenyum...sweet gak bile tgk lame2...huhu^^so byk gak diorg jamming lgu...tp byk jazz la...tp aku heran nape diorg ni x berape nk femes even berbakat...kak fyn je yg aku rasekan name die meningkat naik...lagu 150 juta!!ske gak...menarik ar...^^

4 comments:

ecah said...

pangkah chatuchak..

Aen said...

yer....xmo mkn kt chatucak lagi!!

M.a.s.u.r.i said...

pelik nya nama restaurant tu...hehehe

Aen said...

pelik kan?name makanan pon pelik gak!








ShoutMix chat widget