Friday, February 4, 2011

Aishwarya Rai anak Rajinikanth?

Hah?Ape?Aiswarya Rai tu sebenarnye anak Rajinikanth?biar betul?haaa...amik kau sume tande soal..terperanjat beruk aku dengar nye...cite bermula last wednesday mase kt tmpt keje..kwn aku Sheila peminat no 1 cite tamil dok bercerita pasal Rajinikanth...n kawan sbelah aku Adadya ni x tau sape tu Rajinikanth...

So die pon wiki lah pakcik tua paling femes kt india...sape x kenal hero cite tamil ni kan...mase die wiki tu aku pon dok nyebok bace sekali..da tua rupenye tp dlm cte nmpk muka..itulah trick nak kasi Rajinikanth ni nampak muda...dalam tengah2 bace uar la ayat pertayaan yg kami rase cam Oh My God!!siyes?Aishwarya Rai ank die?bile kick name Aishwarya trus masuk wiki pasal die..n kate wiki die pon bgtau yg die n ank Rajinikanth...

ni lah Rajinikanth...!!

ni pulak Aiswarya Rai...


Wooowwww!!!terperanjat x terkate..ayat 1st yg kuar dr mulut ktorg cemane die boleh lahirkn ank yg super duper cantik ni...cam x logik akal lak kat ctu...hahaha^^so sheila ni x puas die pegi godek lam tenet ke semua pelusuk cari info...rupe2 nye....Aishwarya Rajinikkanth^___^ahahhaa....senga tahap gaban...hampir heart attack kawan aku tu...

anak si Rajinikanth....


Moral of the stori jgn percaye ngn wikipedia...sbb sape2 je leh edit isi kandungan dalam tu...aku pon leh kalo nak wat jahat...ahaha..terutama kt student sbb aku dulu pon penah jd student...jgn sekali2 copy paste homework or research korg dr wiki..kantoi nnti!!ahahah^^


8 comments:

ecah said...

ngok

akri zary said...

haha..kalo anak die betul pun ape salahnye...

anamizu said...

jgn pecaye!! hik3

cik ana folow ye ^^
recent post : |sape HAQ???|

persevere said...

ahhaa.toh gene nenek dy lawo kowtt.hee

wanacesh said...

cis!!!menakutkan i je hehe,,,

Aen said...

ahaha...sume tertipu gak kan?

ummiprincesses said...

aen...ummi mula baca terkejut juga.biar betul Aish tu anak Rajinikanth.rupanye Aish lain...kah kah kah...ummi setuju dengan aen,jangan percaya 100% dgn wikipedia tu.

Aen said...

betul tu..jangan caye..tipu dusta buat fitnah jerk...ahaha^^








ShoutMix chat widget