Sunday, February 27, 2011

DBSK atau TVXQ tinggal bertiga je?

DBSK!!my dearest...^^


Dulu DBSK atau TVXQ sangat2 femes dan boyband ni pernah mencatat rekod peminat paling ramai didunia...tapi dah berpecah belah disebabkan oleh contract ngn SM entertainment..masalahnye sebab bayaran yang diorg terima x setimpal ngn ape yang diorang da buat...ye lah...bayangkan ratio nye 3:7 jerk...SM entertainment banyak amik profit la dari diorg ni...patutnye SM kene jage diorg baik2 sbb diorg ni femes kot..bile dah disband sape yg rugi?kitorg sbgai peminat ni rugi gile2 kot...aku sedey gile kot bile tau awal tahun lepas...waaaaa^^

JYJ....


Cerita ni dah lame sbenarnye aku nak cerita psl JYJ...which is Jaejoong, Yoochun ngn Junsu bergabung n wat boyband sendiri tanpa SM...bagus ar diorg ni tp mane peginye Changmin ngn Yunho...apsal diorg xmo join?kalo diorg join mesti lagi best kan?aku da rindu gile2 kot kt diorg...bile rase rindu aku dengar la lagu diorg...sedeynyeee....aku mmg peminat setia lah DBSK ni...poster, buku, mug, jam sume DBSK...ahaha^^kat monitor aku pon terlekat gmbr kecik mereka berlima...hurm..anyway good luck lah utk korg...aku still support even korg dah split...yeahhhh!!

Junsu + Jaejoong+Yoochun...


Oh ya..ni gambar latest Kim Jae Joong letak kt twiter die...sangat comey!!!

gmbr before die mao shave...hoho!!ala2 santa lah pakcik...^^

4 comments:

a t i E n a b E r n ! said...

waarrggg ! itu sume atien mint..hahaha... tpi , ade lagik sorg pelakon korea atien mine ... RAIN .. hahahha ..

Inspirationalefeks said...

comelblako laki2 di atas .. geram x tengok ? hehhe

HazHand said...

eee.xsuke3!! haish

♥ Che NamNam ♥ said...

wahhh peminat setia actor korea Aen neh yer..hakak minat yang hensem jerk..:)

aperpon Aen chumel..:)








ShoutMix chat widget