Friday, January 21, 2011

Jalan-jalan Cari Jonny~

Semalam, ari khamis cuti sempena ari taipusam...mmg besh lah sbb x keje n bgn pon ske ati...mmg tdo x ingt dunia la smlm...bgn2 tdo je adik aku, Ecah ajk mkn...

Ecah: Along, jom makan..lapa la...
Me: Makan mane?area2 cni je ke?
Ecah: Shah Alam xde johnny ke?
Me: Ade je kat Jusco Bukit Raja...
Ecah: Jom


So ktorg pon pegi lah makan kt Johnny ngn wanie skali...smpai je sane g kuar duit kt ATM then trus ke Johnny..mmg penuh n sentiasa kene tggu utk duduk...so tggu la kt sane smpai lebam^^ktorg x amik set..main pick je nak mkn ape...sbb kalo amik set ade yg x best....so total sume ktorg mkn bertiga adelah rm86.80..jeng2...angah topup rm20...huhu^^pastu jalan2 la kt jusco n try2 baju tp x beli..hehe....itu je la aktiviti kami kt jusco^^











6 comments:

ecah said...

nice one..

Aen said...

ahahha^^masey~

ahfat said...

wahhh. sedap

Tuya said...

tak puas mkn kat jonnnys..suka makan yang bufet steamboat

Aen said...

ahfat:mmg sedap pastu ade dak berbaju ijau kantoi ngh dating^^
tuya:ye ke?ktne besh?

sarah mohamad said...

tak pernah makan dekat jonys tu :)
nampak nye kena try lah :)








ShoutMix chat widget